måndag 14 januari 2013

Är man sjuk så är man

En vecka, fick vi. En endaste ynklig sjukdomsfri vecka och sedan var det dags igen. Idag kom Mina hem från förskolan med 39 grader i feber. Igen. Då dröjer det bara en dag eller två till så är det storebrors tur. Så här har det varit sedan i slutet av sommaren och det börjar tära på krafterna nu. Det börjar med lilltjejen som får hög feber. Därefter är det storebrors tur någon dag eller två senare för att, så snart han är feberfri, gå tillbaka till lillasyster för en andra sväng. Följt av flera veckors hostande och snorande komplett med inhaleringar och nässköljningar in absurdum. Sedan får vi - om vi har tur vill säga - en ynka liten någorlunda frisk vecka innan eländet börjar om igen. Och vill det sig riktigt illa åker vi andra dit också.

När man är så här sjuk som jag duger bara mammas säng,
Fifi och Titte i famnen och  "Nalle Puh och Heffaklumpen" på datorn.

2 kommentarer:

  1. Nä, inte nu igen... Jag HOPPAS innerligt att ni snart slipper få sjukdomar så tätt!! Massor av styrkekramar till Er <3

    SvaraRadera
  2. Jo, nu igen :-( Verkar inte vara någon ände på förkylningsvarianterna den här sensommaren-hösten-vintern. Tack och kram till er också!

    SvaraRadera